Inschrijvingen voor verplaatsingen kunnen steeds gebeuren via volgende kanalen:

1) De makkelijkste manier om dit te doen, is via deze website zelf. Sinds dit seizoen bieden we de mogelijkheid om je online in te schrijven. Voorwaarde is dat je je eerst (gratis) registreert. Klik hier om er meer over te weten te komen.

2) Je kan je naam opgeven tijdens de voorgaande verplaatsing: tijdens de busreis laten we steeds de lijst rondgaan voor de eerstvolgende verplaatsing (indien mogelijk uiteraard). Van dan af is jouw inschrijving bevestigd.

3) Via de lijst die uithangt in ons lokaal Café Kleinen Breughel: passeer eens langs ons lokaal, en vul je naam in op de lijst (en drink uiteraard een pintje bij Eddy en Nathalie). Ook hier geldt dat jouw inschrijving van dan af bevestigd is.

4) Via e-mail, door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. : belangrijk is dat je in het mailtje het aantal personen + de namen van de personen vermeldt. Een bevestiging van de inschrijving wordt jullie zo snel mogelijk bezorgd (we proberen om die uiterlijk de volgende dag te versturen)

5) Via ons centrale GSM-nummer (0475/50.16.91): indien de telefoon niet wordt opgenomen, aarzel dan niet om een boodschap in te spreken op de Voicemail (met vermelding aantal personen + namen). Of je kan ons ook een sms sturen (met dezelfde info als voor een gesproken boodschap). We bezorgen jou zo snel mogelijk een bevestiging van de inschrijving.

Door één van bovenstaande kanalen te gebruiken, kan je zeker zijn dat jouw inschrijving werd geregistreerd, en is jouw plaats op de bus + ticket verzekerd.